tisdag 7 december 2010

vårkänslor?!

här på Mallorca idag är det nästan 20 grader och sol, man kan knappt tro att det är sant, har suttit ute i solen och fikat i bara tshirt:) helt underbart skönt och det ger en viss energi. det kan ju behövas när man är en rätt så sliten småbarnsmorsa! idag hade jag och Liam ett storgräl när vi skulle promenera upp till Gamla stan. han ville köra sin lilla egna kärra och ja sa till han att han måste stå på ståbrädan ett tag för det är så långt att gå, och sen när vi är framme kan du köra din vagn igen..nja..det här var inget den lille killen ville gå med på..han blev vrålförbannad och skrek och slog och la sej ner på marken och skrek ännu högre.....oj oj oj , det gäller att ha tålamod till tusen i dessa situationer, hur orkar man?! i alla fall så gav jag mej inte, och i en mindre brottningsmatch stod han sen arg som ett bi på ståbräda; skrikandes att han ville gå till sin pappa minsann.....puh! vilken pers! sen sa vi förlåt och pussades och han ville visst va hos mamma:) tur för mej....♥

sen fikade vi i gamla stan med min kompis E , var hur skönt som helst, varmt i solen..sen var det dags att bege sej hemmåt för lite lunch och nu sover båda barnen lite siesta, Liam är ledig från skolan imorgon också, skönt att ha han hemma men man märker ju direkt när man tar barnen ut ur sina rutiner ju.

tänkte sätta in lite bilder från idag!




1 kommentar:

Annika sa...

Tack! Jag hoppas bara det löser sig med allt pappersarbete så jag faktiskt kommer iväg. Lite nervöst nu innan men hoppas på att det kommer bli en otrolig upplevelse!

Åååå ni då, tillbaka på underbara Mallorca! I Jönköping är det svin kallt och massa snö så det behöver ni inte sakna!
Ta hand om er!
kram