måndag 8 juni 2009

en lins fattigare!

Hjälp!!min sista lins gick sönder och nu är jag tvungen till att ha glasögon..inte så himla snyggt när jag ska shówa kanske!! har beställt på internet men leveranstiden var så satans lång att det inte ens har kommit hem till mamma än, o sen ska hon skicka dom hit. jag jämförde nämligen med en optiker här och det var mycket dyrare än på nätet, nästan det dubbla. och har även frågat om jag fick köpa ett linspar löst, men icke sa nicke! tur att jag är ledig idag. på tisdag kommer Nala helt enkelt ha glasögon i Lejonkungen, hihi! eller så får jag testa med en lins, men ser ju så himla dåligt att jag är rädd att jag ska ramla av scenen, som ju är rätt så hög!! håller nu tummarna för att linserna anländer idag, då har jag dom här på torsdag om jag har tur.

oj, vad dagarna springer förbi nu igen, jag hinner inte med alls! härligt väder är det och det blir mycket sol och bad. idag är jag som sagt ledig och är glad att Leo jobbar dag, så vi får kvällen tillsammans vilket inte hör till vanligheterna. nu ska jag snart gå på promenad med en vän som också har barn, mysigt, men jag är ju lite lack för jag är solglasögonberoende, men när man har glasögon så kan man ju inte ha det!! vilket förbannat handikapp det är, och DYRT. har haft glasögon sen jag var 9 år gammal., kunde haft mycket roligt för alla dessa tusenlappar jag får slänga ut på något som jag ens inte rår för, nån annan som tycker att det borde bli gratis??!!

Liam växer och blir stor, bokstavligen, han kommer åt mer och mer saker för varje dag. vi har en relativt hög diskbänk och jag stog och skar sallad. tittade bort en sekund och Liam fick tag i kniven..inget hände ju, men man inser ju att nu måste man va ännu mer uppmärksam. om han står på tå och sträcker upp armarna börjar han även nå upp till spisen, måste hitta ett spishällskydd...farliga grejer det där. han hör och ser allt, vill inte alls leka med alla sina leksaker, vill helst bara göra allt det vi gör. om man vil ha fem minuter till att göra något så ger man honom dammsugaren så låtsas han städa, urgulligt!

just nu har vi också myr invasion här hemma, har man glömt en endaste smula på golvet så har man en hel parad med myror, får byta soporna en gång i kvarten typ..inte kul o vakna på morgonen med myrinvasion, dom är svåra att få bukt med, ska ut och köpa sådana där "hus" som dom går in i, det hjälpte förra året! än så länge har inte flugorna kommit, eftersom vi bor där hästar bor så blir det en hel del flugor, förra året var det extremt, men då läste vi om att det var ett "flugår"! hoppas som sagt att det inte blir så i år. myrorna klarar jag av, men vakna på nätterna ocg mornarna av flugor är inte kul!!

Liam älskar ju musik, han sjunger och dansar mer än gärna, nu har han börjat spela piano lite smått också! det ska börjas i tid!

Inga kommentarer: